Oorbellen

oorringen 1 oorringen 2

Als je op het punt staat om te trouwen, heb je veel aan het hoofd. Natuurlijk moet er een gastenlijst gemaakt worden, een band geregeld, de catering. Om nog maar niet te spreken over welke jurk je gaat aandoen en welke schoenen je gaat dragen. In deze hectiek is het belangrijk om het hoofd koel te houden. De duivel schuilt hem in de details, doe dus even een stapje terug en haal eens flink aandacht.

Het laatste waar je tot dit moment aan gedacht zal hebben is welke oorbellen je gaat dragen op je bruiloft. Toch is dit sieraad een ontzettend belangrijk accessoire, waar je heel veel mee kan zeggen. Welke oorbellen je het beste kan dragen is afhankelijk van een aantal factoren. De eerste is wat je er mee wilt vertellen, maar je kapsel en jurk zijn weldegelijk zeer zwaarwegende factoren.

Het is niet onverstandig om je bruidsjuwelen als een set samen te stellen. Zo weet je zeker dat je oorbellen passen bij je ketting en je ketting weer bij je armband. Als je parels, diamanten en kant gaat dragen wordt het een rommelig idee. Dat is onnodig en zou heer erg jammer zijn. Zorg er dus voor dat al je juwelen bij elkaar passen

oorringen3 oorringen 4

Soorten
Wanneer je besluit om je haren op te steken, kan het heel erg mooi zijn om lange oorbellen te dragen. Zeker als je een slanke hals hebt zal deze prachtig worden geaccentueerd. Houdt er wel rekening mee dat lange oorbellen je gezicht langer doen lijken. Als je van naturen een rond gezicht hebt, past dit dus perfect bij jou.

Mocht je nu juist een wat vierkanter gezicht hebben, dan telt eigenlijk precies het tegenovergestelde. Mensen met een hoekige gezichtsvorm worden namelijk gecompliceerd door prachtige ronde stekers. Hierdoor krijgt het gezicht wat meer breedte. Als je dit weet te combineren met een prachtige steen, kan je een hele mooie klassieke look creƫren.

De truc zit hem eigenlijk in het volgende; kijk goed naar de vorm van je gezicht en voorkom deze vorm in je oorbellen. Heb je een rond gezicht, vermijd dan ronde oorbellen, heb je een peervormig gezicht, voorkom dan druppelvormige oorbellen.

Zit je nou eigenlijk precies tussen deze vormen in en heb je een wat meer ovaal gezicht, dan mag jij je in je handjes wrijven. Jij komt namelijk weg met alle types oorbellen. Lang, kort, rond, dun, het staat je allemaal even mooi.

oorringen 5